ДОМАЋИ сиреви, пршута, сланина, реномирана вина, ликери, сокови и други производи могли су јуче да се пробају али и пазаре на фестивалу хране и пића "Јесењи укус фест" који је отворен у "Комбанк дворани".

Под слоганом "У служби здравља", на манифестацији је представљено више од две хиљаде производа из целе Србије и региона.

Како би се посетиоци лакше снашли, фоаје дворане био је подељен у неколико зона, па је тако у посебном делу била зона за вегане, затим за вина и сиреве, док су малишани могли да уживају у специјалном кутку за забаву.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - УЛИЧНИ ФЕСТИВАЛ ХРАНЕ НА ТАШМАЈДАНУ: Суши у парку за 500 динараОни који нису стигли јуче да посете фестивал, то могу урадити данас од 10 до 19 часова, без плаћања улаза. Одржавање догађаја подржали су Министарство пољопривреде, Секретаријат за привреду, Туристичка организација Србије и ТОБ.

Међународни стручни жири оцениће најбоље и најукусније производе, а велико финале заказао је за данас.У оквиру програма затварања биће додељена награда "Најбољи укус Србије" у чак девет категорија, али и велики гран-при који се добија на основу гласова публике и посетилаца.