ХАОС НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ: Жестока свађа између присталица СНС и СзС (ФОТО)

С. М.

31. 08. 2019. у 12:05

ХАОС НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ: Жестока свађа између присталица СНС и СзС (ФОТО)
Представници Савеза за Србију предвођени Николом Јовановићем и председником Старог града Марком Бастаћем покушали су у суботу да се обрачунају са челницима града на новоотвореном Тргу републике у току промоције "Врабац сервиса"

Представници Савеза за Србију предвођени Николом Јовановићем и председником Старог града Марком Бастаћем покушали су у суботу да се обрачунају са челницима града на новоотвореном Тргу републике у току промоције "Врабац сервиса".

Марко Бастаћ оптужио је градску власт и заменика градоначелника да су реконструкцијом Трга републике "уништили" срце престонице на штету суграђана потрошивши велике суме новца.

- Опозиција се ујединила како би спасила Трг републике и заваљујући нашим блокадама радова, сада саобраћај пролази обновљеним Тргом. Такође, нашим реакцијама уштедили смо грађанима и три месеца живота пошто смо их натерали да убрзају радове, рекао је Бастаћ.

Прочитајте још - Весић: Трг републике отворен за саобраћај, завршен пре рока

Јовановић је навео да је ово обично "шминкање" града и обећао да будућа власт то неће радити, као и шта је урађено са тих 10 милиона евра осим што је "умио" Трг републике.

Демонстранти су прекинули вожњу челника града новим возилима "Врабац сервиса" и колону у којој су били председник Скупштине града Никола Никодијевић, главни градски урбаниста Марко Стојчић, секретар за саобраћај Јовица Васиљевић и други.

Спречивши пут возилима, дошло је до свађе између присталица СзС и СНС-а, а онда и до препирке између Марка Бастаћа и Немање Јоксимовића, једног од одборника СНС у Скупштини града. У расправи око тога где је потршен новац за реконструкцију учествовао је и Бранко Миљуш, док су друге присталице покушавале да их раздвоје и смире ситуацију.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (18)

milena

31.08.2019. 19:24

Nasilje je jedino sredstvo opozicije , za bolje oni ne znaju, zato ih gradjani ne podrzavaju i ne zele na vlasti.