Чланови београдског СНС:Никад више Пазл град

Тањуг

субота, 17. 08. 2019. у 16:32

Чланови београдског СНС:Никад више Пазл град

Фото М. Анђела

Томић Илић је рекла да је то "ругло од објекта" поставио Драган Ђилас са својим локалним функционерима 2009. године, без дозволе и то на узурпираном земљишту.
Чланови Градског одбора Београд Српске напредне странке Ивана Томић Илић и Реља Огњеновић разговарали су данас са грађанима Вождовца и том приликом указали на пропали пројекат Пазл град на Бањици.

Томић Илић је рекла да је то "ругло од објекта" поставио Драган Ђилас са својим локалним функционерима 2009. године, без дозволе и то на узурпираном земљишту.

"Вождовачке труднице и пензионере то ругло коштало је 36 милиона динара. Тај објекат је служио само за њихову личну промоцију у кампањи и за сликање, након тога постао је стециште наркомана и затворен је, јер је био небезбедан за децу”, рекла је Томић Илић.

Томић Илић је нагласила да је и тако затворен објекат месечно коштао Вождовчане преко 200 хиљада динара, колико је плаћана струја и обезбеђење објекта, саопштио је ГО СНС.

Одговорна власт предвођена Српском напредном странком је на месту некадашњег нефункционалног и небезбедног Пазл града направила 72 паркинг места, која су неопходна Вождовчанима у шта је уложено 16 милиона динара.

Реља Огњеновић је подсетио да је дозволу за изградњу тог објекта потписао човек који се бавио односима са медијима, иначе по занимању стоматолог, јер како је Огњеновић рекао „нико други није хтео да се уплиће у Ђиласове махинације“.

"Није им пало на памет да је грађанима Бањице потребнији Дом здравља или вртић од Пазл града”, сматра Огњеновић.

Огњеновић је нагласио да је политика Српске напредне странке да се улаже у инфраструктуру и путеве, те је само на Вождовцу у протеклих шест година асфалтирано преко 90 километара путева.

"Наш задатак је да се пројекти попут Ђиласовог Пазл града никада више не понове. Новац који су узели само на овом пројекту вероватно је завршио на скупим летовањима и њиховим банковним рачунима. И зато користим прилику да питам Бошка Обрадовића, Ђиласовог потрчка, да ли летује у скупим летовалиштима од новца који је узет на овом пројекту, или од новца који су Ђилас и Јеремић отели од грађана Србије на другим махинацијама”, рекао је Огњеновић, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Лили

18.08.2019. 23:39

Ова грађевина заоста није лепа, али бих молила припаднике актуелне власти који су одобрили и изградили ОНО на месту некадашње Палилулсје пијаце да се и о тој грађевини изјасне, да нам објасне зашто тј, на основу чега је баш тај пројекат изабран и да нам се представе именима, прзименима и страначком припасношћу! Верујем да то не би требало да им представља проблем с обзиром да су тако убеђени у свој добар укус!

Milan

24.08.2019. 21:56

ovo je bio projekat pranja para kao i svi drugi djilasovi namesteni tenderi. svakako ni ovi nisu mnogo bolji al za sada imaju meru