Током снимања серије "Сеал теам" саобраћај ће данас у Београду бити привремено затворен од 9.30 до 11.30 на Теразијама (део од раскрснице са Призренском до Палате "Албанија"), као и део од Палате "Албанија" до Улице краља Милана од 11 до 13 сати.

На тој деоници ће возила јавног превоза са линија 29А и 31 током снимања серије вршити промену смера кретања на Тргу Славија, док ће возила са линије 27 саобраћати до терминуса Трг Републике Булеваром краља Александра, Дечанском, Браће Југовића, Француском и Трг Републике, саопштено је из Секретеријата за јавни превоз, а објављено на сајту Градске управе.

У недељу, 11. августа, саобраћај ће бити потпуно затворен на Тргу Николе Пашића, на делу од Теразија до Таковске, као и од Дечанске ка Таковској од 7.00 до 15.00. Истовремено ће бити спроведена и повремена обустава саобраћаја од три до пет минута, уз асистенцију Саобраћајне полиције у Улици краља Милана (део између Трга Николе Пашића и Теразија) од 7.00 до 19.00.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Снимање чувене серије затвара улице у Београду и мења трасе линија градског превоза (ФОТО)

Током снимања на Тргу Николе Пашића, возила са линија јавног превоза 5А, 24 и 26 саобраћаће Булеваром краља Александра, Таковском, Цвијићевом, Венизелосовом, Француском, Цара Душана и даље редовном трасом, наводи се на сајту Градске управе.

Како се додаје, возила са линије 27 ће ићи Булеваром краља Александра, Таковском, Цвијићевом, Булеваром деспота Стефана до Трга републике, возила са линија 37, 44 и 58 саобраћаће улицама Таковском, Цвијићевом, Венизелосовом и даље редовном трасом.

Возила са линија 65 и ЕКО 1 ићи ће Булеваром краља Александра, Таковском, Светогорском, Македонском, Дечанском (Нушићева у смеру Б) и даље редовном трасом, а возила са линије АДА1 Тргом Републике, Булеваром деспота Стефана, Цвијићевом, Таковском, Кнеза Милоша и даље редовном трасом.