ПОСЕТИОЦИ тржног центра "Ада мол" у току претходне недеље чак два пута су евакуисани! У петак се на разгласу чуло обавештење којим се купци моле да напусте објекат, а након само два дана, у недељу увече, поновило се исто. Интерном провером утврђено је да су непознате особе намерно активирале противпожарни систем - рекли су за "Новости" из "Ада мола".

Према речима запослене у овом тржном центру, у недељу увече продавци нису реаговали, јер су веровали да је реч о некој проби. Али, каже да је узбуна трајала 20 минута, сви купци су изашли.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Евакуисан тржни центар Ада Мол

- У "Ада молу" тврде да није било никаквог стварног угрожавања људи и имовине, као и да је овај тржни центар безбедан за посетиоце и купце и да ће се истрагом и путем снимака са сигурносних камера утврдити која су то лица која су активирала противпожарни систем.

"Ада мол" био је евакуисан и 19. јуна, нешто мање од месец дана након што је званично отворио своја врата за посетиоце, када је услед велике кише која је пала тог дана био поплављен паркинг, а проблема је било и са водоводним и електричним инсталацијама на другим нивоима шопинг мола.