Ко укључује аларм Ада мола?

А. ВОЈИНОВИЋ

30. 07. 2019. у 16:21

Ко укључује аларм Ада мола?

Центар је испражњен у петак 26. и у недељу 28. јула Фото Н. Фифић

Купци тржног центра на Чукарици су два пута били евакуисани прошле седмице. Утврђено да су непознати починиоци активирали противпожарни систем

ПОСЕТИОЦИ тржног центра "Ада мол" у току претходне недеље чак два пута су евакуисани! У петак се на разгласу чуло обавештење којим се купци моле да напусте објекат, а након само два дана, у недељу увече, поновило се исто. Интерном провером утврђено је да су непознате особе намерно активирале противпожарни систем - рекли су за "Новости" из "Ада мола".

Према речима запослене у овом тржном центру, у недељу увече продавци нису реаговали, јер су веровали да је реч о некој проби. Али, каже да је узбуна трајала 20 минута, сви купци су изашли.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Евакуисан тржни центар Ада Мол

- У "Ада молу" тврде да није било никаквог стварног угрожавања људи и имовине, као и да је овај тржни центар безбедан за посетиоце и купце и да ће се истрагом и путем снимака са сигурносних камера утврдити која су то лица која су активирала противпожарни систем.

"Ада мол" био је евакуисан и 19. јуна, нешто мање од месец дана након што је званично отворио своја врата за посетиоце, када је услед велике кише која је пала тог дана био поплављен паркинг, а проблема је било и са водоводним и електричним инсталацијама на другим нивоима шопинг мола.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Саша

30.07.2019. 17:35

Прије 2 седмице сам се нашао у том тржном центру јер сам имао ужасну потребу за тоалетом.Како је исти тек на другом спрату и како сам морао 4 човјека питати да ми помогну да исти нађем, лако сам од муке и ја нехотице могао притиснути аларм,

Idi Begaj

30.07.2019. 18:14

Otvori se u malom mestu tržni centar,šta će ovi jadni sa radnjicama po mestu nego da stišću alarm....