ДОМИШЉАТ ВОЗАЧ: Стопирао себи казну?!

М. - Ј.

субота, 27. 07. 2019. у 17:57

ДОМИШЉАТ ВОЗАЧ: Стопирао себи казну?!

БАХАТО Остављено возило није службено

Возач у центру непрописно оставио возило злоупотребивши палицу Комуналне полиције

ВОЗАЧ који је оставио аутомобил неколико сати на непрописном месту на углу Улице браће Југовића и Булевара деспота Стефана постарао се да прође некажњено. Па је злоупотребивши свој положај, на предњем стаклу оставио палицу са знаком "стоп комунална полиција".

Није познато да ли му је прогледано кроз прсте или му је написана казна, али у Комуналној милицији уверавају да поменута палица "стоп комунална полиција" никога не ослобађа одговорности од прекршаја. Грађанима ни палица ни аутомобил нису промакли, па нам је стални читалац послао и фотографију.

- С обзиром на то да се на достављеним фотографијама не види регистарска ознака возила, нисмо у могућности да извршимо увид у евиденције које се воде у овом Секретаријату како бисмо вам доставили податак о томе да ли је то возило санкционисано због непрописног паркирања - одговарају "Новостима" у Секретаријату за послове Комуналне милиције.

Прочитајте још: ПРОШИРЕНА ОВЛАШЋЕЊА КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ: Снимају непрописно паркирана возила

- Напомињемо да моторно возило које се види на достављеним фотографијама, свакако није службено моторно возило Комуналне милиције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Balkanski špijun

27.07.2019. 20:07

To je tajni agent. Skriveni putnik za taxiste ili neki špijun.