БИЦИКЛИСТИЧКУ стазу и зелену површину у Омладинских бригада у Новом Београду редовно запоседају бахати возачи. Судећи према слици на терену, а на шта су указивали грађани, упркос реаговању комуналне полиције, возачи нису одустали од остављања аутомобила на непрописном месту.

Према наводима Новобеограђана, сваког дана је петнаестак возила непрописно паркирано на површини прекопута МУП и Општине Нови Београд.

- Сметају пролазницима, угрожавају нашу заједничку имовину - тврди Ђура И. - Због чега ја морам да паркирам аутомобил на означеном месту неколико метара даље, а они пролазе некажњено?


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Ланчани судар код Железника, има повређених

Изревотлирани суграђани неколико пута обраћали су се надлежнима, али бахати возачи и даље нису према њиховом мишљењу, санкционисани.

У одговору комуналне полиције наводи се:

- Када је патрола обавила контролу комуналног реда прог дана није затекла наводе из пријаве. Након тога, поново је изашла на терен и нашла непрописно возило, те ће издати прекршајни налог. У наредном периоду ћемо обављати појачану контролу на овој лоакцији и предузимати мере из своје надлежности.

Возачи паркирају и на зеленим површинама