Председник Општинског одбора Покрета социјалиста Врачара и члан Градског већа града Београда, проф. др. Фадиљ Еминовић поручио је данас да ће председник Србије Александар Вучић за грађане Београда урадити све оно што лидери опозиционог СзЗ нису хтели да ураде за 14 година док су били на власти у престоници.

"Он (Вучић) не дели Београђане на грађане првог и другог реда, а вама из ДОС-а још једнино преостаје да наставите да тонете у вашој злоби и мржњи према председнику Вучићу", навео је Еминовић у писаној изјави достављеној медијима.

Оценио је да је "политика ДОС-а на челу са Ђиласом и Јеремићем испод сваког нивоа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Vučić: Pokrećemo investicioni ciklus vredan do 10 milijardi evra

"Није Ђиласу пало на памет да за време своје власти барем започне изградњу канализације на левој обали Дунава, али му је зато пало на памет да од природне катастрофе и несреће покуша да политички профитира", навео је Еминовић.

Упитао је шта је то Ђилас икада урадио за грађане Београда из приградских насеља, те додао да један од лидера СзС никада ништа није урадио, али да зато шаље, како каже, Јеремићевог потрчка Јовановића на већ готово санирано подручје да грађанима поново обећа све оно што су они из ДОС-а морали и били у обавези да ураде.

"Шта је вас досовце спречавало да у Београду урадите бар нешто корисно и конкретно за град Београд, уместо што сте празнили градску касу и оставили Београд у милионским дуговима", пита такође Еминовић.