Данијела је данас, како се верује, најпре исекла вене себи и ћерки, а потом је пред очевицима несрећно дете бацила са четвртог спрата. Запалила је стан, викала са терасе, а потом и сама скочила у смрт.

- Бацила је дете са терасе, говорила да су жене угрожене, свашта је говорила о мушкарцима. Комшија је покушао да је одговори од скока, али узалуд. Скочила је и она, а дим сам видео тек после - испричао је један комшија.

Узалуд ју је један комшија молио да то не чини, а прича се чак и да је неко потрчао да ухвати дете. Али било је касно. Када се и сама бацила, остала је жива, причају очевици, али је убрзо издахнула и своју тајну ће однети у гроб.

Нико од комшија не може да верује да постоји нагон који једну мајку може да наведе да учини тако нешто и тврде да су Данијела и Дејан били сасвим нормалан пар, да се девојчица често играла у крају, а једна жена присетила се да се баш јуче поиграла са њом. Дејан је чак и управник зграде, а запослен је у једној приватној фирми.

TRAGEDIJA U BEOGRADU Podmetnula požar, isekla vene sebi i trogodišnjoj ćerki, bacila dete kroz prozor pa skočila za njim sa četvrtog sprata u smrt (FOTO)

По доласку с посла Дејана, оца трагично настрадале девојчице, је сачекао стравичан призор. Очевици причају да је Дејан чупао косу са главе, и да је одвежен колима Хитне помоћи.

Иначе, Данијела је завршила фармацију у Београду и, како причају комшије, радила је на ВМА. Са Дејаном је у браку 7 година, а последњи јавни пост који је окачила на свом профилу био је посвећен ћеркици и стар је тачно 3 године. На слици су дечјом руком нацртани мама тата и ћеркица.

На сликама је изгледала као једна нормална и насмејана девојка, качила је фотографије са путовања у Пољску, са мора, али и са колегама са посла, док ради у лабораторији.

Шта се последњих година догађало у овој породици остаје мистерија. То да ли је жена имала психичке проблеме непознаница је за многе комшије.

Према изјавама очевидаца, непосредно пре трагичног чина, Данијела је говорила потпуно неповезане реченице, вриштала да су жене угрожене, просте речи упућивала на рачун мушкараца, а према некима чак спомињала и Косово...

Њени другари из средње школе су у неверици, кажу да је била сјајан ученик и да је олако завршила и факултет.