Подметнула пожар, исекла вене себи и трогодишњој ћерки, бацила дете кроз прозор па скочила за њим са четвртог спрата у смрт (ФОТО)

Новости онлине

понедељак, 17. 06. 2019. у 09:39

Подметнула пожар, исекла вене себи и трогодишњој ћерки, бацила дете кроз прозор па скочила за њим са четвртог спрата у смрт (ФОТО)

Фото Д.Миловановић

Мајка је под неразјашњеним околностима прво са четвртог спрата бацила своје малолетно дете, а потом и сама скочила након чега је из њиховог стана почео да се шири дим

У ТРАГЕДИЈИ која се догодила у понедељак у 8.25 на Бежанијксој коси у улици Исмета Мујезиновића 9, живот су изгубиле Данијела Р. (36) и њена ћерка Теодора Р. (3).

Мајка је под неразјашњеним околностима прво са четвртог спрата бацила своје малолетно дете, а потом и сама скочила након чега је из њиховог стана почео да се шири дим.

Према незваничним информацијама мајка је детету и себи пререзала вене након чега је извршила убиство и самоубиство. Данијела Р. је прво са прозора бацила своје дете, а наводно је причала о слободи жена пре него што је скочила.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Мајка бацила дете, а затим и сама скочила

- Прво је бацила дете,а онда је стајала на прозору и пар минута викала како су жене угрожене и псовала је, онда се и она бацила, а неколико минута касније видели смо дим из стана - рекао нам је један од очевидаца ове трагедије.

- Управник зграде је стајао на прозору и молио је да не баци дете кроз прозор. Како незванично сазнајемо жена је у стану запалила кревет, а ватрогасне екипе врло брзо су дошле на место несреће. Екипа Хитне помоћи могла је само да констатује смрт.

- Видела сам их како леже на плочнику, сцена је била језива. Обе су биле крваве и имале су трагове гарежи на себи. Девојчица је још пар минута давала знаке живота - испричала нам је једна од комшиница.

- Чула сам да је један човек који је пролазио у тренутку несреће покушао да ухвати дете, али није успео. Како незванично сазнајемо отац несрећног детета враћао се из ноћне смене где га је затекао немили догађај. Како су нам испричале комшије услед шока у ком је био екипа Хитне помоћи га је одвезла у "Земунску болницу".

Отац и брат Данијеле Р. били су на месту несреће, а испред зграде могли су се чути јауци. Жена је са мужем и ћерком живела у овом стану као подстанар.

Фото Д. Миловановић


Комшије су за "Новости" рекле да их знају из виђења и да ту живе од скоро. - Била је дивна жена, виђала сам је кад би изводила дете напоље увек би лепо поразговарале. Били су врло фина породица, али иза четири зида нико од нас не зна шта се дешавало -рекла је једна од комшиница из суседне зграде.

Фото Д. Миловановић

- Дете иде у вртић ко зна зашто га баш данас није одвела. Осим екипа Хитне помоћи и Ватрогасаца на месту несреће био је и велики број припадника МУП који је вршио увиђај.

Фото Д. Миловановић

Фото Д. Миловановић

Фото Д. МиловановићПратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Mrgud

17.06.2019. 10:38

Zivimo u teskim vremnima, samoubistvo zvuci kao ludost ali u danasnjoj Srpskoj "normalnosti" ja licno skidam kapu svakome ko se odluci na tako castan cin. Ginuli su nasi pretci kao mravi sa paralom " bolje grob nego rob" a dans se zivi u vecem ropstvu nego tada. Dakle potpuno opravdavam svakog samoubicu i smatram ga pobednikom. Medjutim ova je zena ubila dete sto naj zesce osudjujem..