Путари на Газели и код Лештана

С. Б. М.

01. 06. 2019. у 16:12

Путари на Газели и код Лештана

Током радова возила ће се кретати успорено / Фото А. Станковић

Сређивање коловоза на неколико локација: све до 12 јула изводиће се радови на деоници Лештане - Бубањ Поток, а у ноћи између суботе и недеље мајстори ће радити на мосту Газела

Од суботе до 12. јула изводиће се радови на периодичном одржавању државног пута, на деоници Лештане - Бубањ Поток. Саобраћај ће се на овом делу одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Алтернативни путни правци за оне који не желе да чекају у колони јесу да се, на путу према Нишу искључе на петљи Врчин и наставе ка Смедеревском путу. Могуће је, у смеру ка Београду, искључити се на петљи код "Ласте", па возити преко Малог Мокрог Луга, улицама Милана Предића, Павла Васића и Булеваром краља Александра, ка Смедеревском путу. Радови ће бити обележени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
У "Ада молу" и мајстори и купци

У ноћи између суботе и недеље, изводиће се радови на мосту Газела, односно на монтажи портала за потребе изменљиве сигнализације. Мајстори ће посао обављати наизменично у све три саобраћајне траке, сукцесивним затварањем по две саобраћајне траке и биће обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације