ЛОТО седмица вредна 1,85 милиона евра отишла је у руке срећног добитника из насеља Канарево брдо на општини Раковица. Добитни листић уплаћен је у мењачници у Улици Пере Велимировића, али суграђани не могу ни да претпоставе ко је у петак имао среће. Ово је друга премија извучена ове године.

- Нисам знала да је добитни тикет уплаћен баш у Пере Велимировића, али знам да је већ једном било срећника који су погодили седмицу на општини Раковица - рекла је за "Новости" радница једног локала близу поште где је уплаћен добитни тикет. - Размишљам да почнем да играм "лото", видим да смо постали неко срећно насеље. Ко зна можда ми се и посрећи па постанем лото милионерка.

У 39. колу срећни бројеви су били 9, 11, 12, 16, 17, 35 и 37. Осим ове награде извучена су још три срећна добитника који су овог пута имали срећне шестице вредне 1.099.000 динара.

Прочитајте још: Извучена Лото седмица, премија 1,85 милиона евра

У јануару је извучена прва седмица ове године вредна 6,05 милиона евра, а новац је отишао у руке житељи Суботице.

СРЕЋНА ОПШТИНА РАКОВИЦА

Претходна седмица, пре рекордне од 6,05 милиона евра, такође је била уплаћена на општини Раковици, почетком 2018. године. Добитни тикет био је тежак "свега" 300.000 евра.

Листић је био уплаћен у трафици недалеко од пијаце за продају старих ствари и робе с грешком Миљаковац.