Сарајевска: Ваздушном пушком по пролазницима

Л. Ђ. ТАЛЕВСКИ

петак, 17. 05. 2019. у 12:33

Сарајевска: Ваздушном пушком по пролазницима

Сарајевска улица код броја 55

Непозната особа у више наврата пуцала на Београђане у Сарајевској улици. Полицији пуцње пријавиле четири особе за два дана. Нико није озбиљније повређен, полиција испитује ко је починилац

ПРЕТХОДНИХ дана у Сарајевској улици код броја 55, по наводима станара и радника у околним локалима, непозната особа пуцала је на пролазнике из ваздушне пушке. Према незваничним сазнањима "Новости", полицији су четири особе у два дана пријавиле да је на овој локацији на њих пуцано из ваздушне пушке.

Како су репортери "Новости" сазнали, погођен је један од радника локала који се налази тачно код броја 55.

- Наш колега погођен је у понедељак у ногу док је прелазио пешачки прелаз. Одмах смо позвали полицију, која је урадила увиђај и пронашла четири, пет дијабола у кругу од десетак метара - рекла је, за "Новости", једна од радница из оближњег локала. - Како сам чула од комшија, и једна старија госпођа је погођена пре неколико дана у руку. Страшно је да се ово дешава, замислите да дијабола некога погоди у око, то може да буде веома опасно.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Руше роштиљницу, граде "Дедиње 2"

Према незваничним информацијама, полиција трага за нападачем ваздушном пушком.

Запослени у околним радњама кажу да нико није озбиљније повређен и екипе Хитне помоћи нису морале да интервенишу. Они верују да је пуцано из зграде прекопута броја 55.


СЛИЧАН ИНЦИДЕНТ И У НОВОМ САДУ

СЛИЧАН инцидент догодио се прошле недеље у Новом Саду када је неко данима из ваздушне пушке гађала пролазнике у Булевару Јаше Томића. Због задобијених повреда неколико Новосађана потражило је помоћ лекара. Полиција је привела једног 19-годишњака.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Mozda Veruju U Deda Mraza

17.05.2019. 15:04

Kopira novonasadjenog... Da li je moguce, da toliko ljudi uživaju u nanosenju bola drugima, a sebe ne sme ni da takne. Ono sto ne zelis sebi ne zeli ni drugima...

Čika Velja

17.05.2019. 17:17

I onda sednes,ne radis nista ni sebi ni drugima,i kao to je dobro? Pa nece bas ici tako kume...mora nesto da se dobro radi da bi bilo dobro!!!