Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини града Београда Радослав Марјановић оценио је данас да је најава председника општине Стари град Марка Бастаћа да ће организовати референдум о пројектима који нису у надлежности општине, "најобичнија политичка магла коју покушава да прода грађанима".

"Тврдња Марка Бастаћа да ће све што је урађено у центру Београда у последњих неколико година вратити у првобитно стање најбољи је доказ мржње представника (опозиционог) Савеза за Србију (СзС) према политици (председника Србије) Александра Вучића и СНС-а", навео је Марјановић у саопштењу за јавност.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Marjanović: Bastać skreće pažnju s nepravilnosti u poslovanju

"Сада, након демолирања градилишта, чупања саобраћајних знакова и заустављања радова, новом најавом можемо очекивати да ће представници СзС почети да уништавају више од 200 обновљених фасада, реконструисану гаражу Обилићев венац, Народни музеј, Пионирски парк, као и све што је републичка и градска власт предвођена СНС-ом урадила у центру Београда у последњих неколико година", закључио је Марјановић.

Општина Стари град донела је данас одлуку којом се грађани општине позивају да се до 16. јуна изјасне о радовима у центру града, односно на територији те општине.