Марјановић: Бастаћева политичка магла

Танјуг

16. 05. 2019. у 18:08

Марјановић: Бастаћева политичка магла

Фото Twitter

Заменик шефа одборничке групе СНС у Скупштини града Београда Радослав Марјановић оценио је да је најава председника општине Стари град Марка Бастаћа да ће организовати референдум о пројектима који нису у надлежности општине, "најобичнија политичка магла к
Заменик шефа одборничке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини града Београда Радослав Марјановић оценио је данас да је најава председника општине Стари град Марка Бастаћа да ће организовати референдум о пројектима који нису у надлежности општине, "најобичнија политичка магла коју покушава да прода грађанима".

"Тврдња Марка Бастаћа да ће све што је урађено у центру Београда у последњих неколико година вратити у првобитно стање најбољи је доказ мржње представника (опозиционог) Савеза за Србију (СзС) према политици (председника Србије) Александра Вучића и СНС-а", навео је Марјановић у саопштењу за јавност.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Marjanović: Bastać skreće pažnju s nepravilnosti u poslovanju

"Сада, након демолирања градилишта, чупања саобраћајних знакова и заустављања радова, новом најавом можемо очекивати да ће представници СзС почети да уништавају више од 200 обновљених фасада, реконструисану гаражу Обилићев венац, Народни музеј, Пионирски парк, као и све што је републичка и градска власт предвођена СНС-ом урадила у центру Београда у последњих неколико година", закључио је Марјановић.

Општина Стари град донела је данас одлуку којом се грађани општине позивају да се до 16. јуна изјасне о радовима у центру града, односно на територији те општине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (17)

Slađan

17.05.2019. 07:13

Bastać treba da snosi posledice za svoje bahato ponašanje i divljanje po ulicama

mina

17.05.2019. 08:25

Politika destrukcije ne može biti prosperitet Srbije, Srbija mora da se gradi i napreduje a posebno Beograd, dugo smo čekali ovakav razvoj zemlje i opozicija ne bi trebalo da koči napredak.

Relja

17.05.2019. 08:36

Ako zaista krenu u rusenje....to treba najstroze kazniti, novcano i zatvorskim pritvorom, dokle anda da uredjujw drustvo?