БЕОГРАД – Представници компаније Имлек су у сарадњи са челницима града Београда улепшали ускршње празнике штићеницима Центра за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској, сада већ традиционалним дружењем и донацијом Моја Кравица млечних пакетића. Малишани без родитељског старања уживали су у празничном духу уз фарбање ускршњих јаја, креативне радионице и мађионичарске трикове.

Уз најрадоснију ускршњу активност, украшавање јаја, малишанима су осмехе мамили и пакетићи омиљених млечних производа, Моја Кравица чоколадног млека и Моја Кравица млека са укусима, који садрже све неопходне хранљиве састојке за правилан раст и развој деце. Са циљем да им овај Ускрс остане у сећању као један од најлепших, све штићенике је у пакетићу дочекала и плишана играчка Моја Кравица, којој су се највише обрадовали.

Као бренд који је већ деценијама синоним безбрижног одрастања, Моја Кравица се потрудила да и ове године улепша ускршње празнике малишанима из Звечанске. Радује нас што смо дружењем и млечним пакетићима допринели њиховом здравијем и срећнијем одрастању, и креирали успомене на празничне тренутке који су посебно значајни у животу сваког детета. Друштвено одговорно пословање, са фокусом на помоћ најмлађима, један је од темеља компаније Имлек, због чега нам активности овог типа представљају највеће задовољство.", изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.

"Брига о деци, о њиховим правима и потребама један је од приоритета Града Београда. Велико ми је задовољство што сам данас овде на овако лепом догађају и желела бих да се захвалим компанији Имлек на донацији пакетића Центру за заштиту одојчади деце и омладине. Овом приликом бих позвала и остале друштвено одговорне команије да следе пример Имлека који већ има дуг стаж у оваквим и сличним хуманитарним акцијама. Без обзира што су повод данашњег дружења Ускршњи празници, увек је право време за организовање активности које имају за циљ помоћ и подршку онима, којима је то потребно, свака донација значи деци и овим гестовима враћа им се осмех на лице. Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду има дугу традицију привременог збрињавања деце, свих узраста, услед немогућности боравка у природној породици. Трудићемо се да и даље пружамо помоћ и финансијску подршку Центру за заштиту одојчади, деце и омладине, у циљу обезбеђивања што квалитетнијих услова за боравак и рад са децом, јер се управо успех и развијеност једног друштва огледа у његовом односу према најмлађој и најстаријој популацији", изјавила је Наташа Станисављевић, градски секретар за социјалну заштиту, града Београда.

(ПР)