ИЗМЕНЕ ЗА ВИКЕНД ЗБОГ РАДОВА: Трамваји ће се кретати овим трасама

Танјуг

05. 04. 2019. у 15:16

ИЗМЕНЕ ЗА ВИКЕНД ЗБОГ РАДОВА: Трамваји ће се кретати овим трасама

Фото: Танјуг

Због радова на редовном одржавању трамвајске контактне мреже, у Немањиној улици на делу од Трга Славија до Улице кнеза Милоша, у суботу и у недељу мења се режим рада линија ЈГП
БЕОГРАД - Због радова на редовном одржавању трамвајске контактне мреже, у Немањиној улици на делу од Трга Славија до Улице кнеза Милоша, у суботу и у недељу мења се режим рада линија ЈГП, саопштио је ЈКП ГСП Београд.

Трамвајска линија 2Л саобраћаће на релацији Пристаниште - Дорћол - Вуков споменик - Ташмајдан.

Трамвајска линија 7 саобраћаће на релацији Блок 45 - Господарска механа, са ознаком 7Л.

Трамвајска линија 9 саобраћаће на релацији Бањица - Омладински стадион, са ознаком 9Л, а трамвајске линије 5, 6 и 14 се појачавају.

Трамвајске линије 11Л и 12Л се укидају, а успоставља се аутобуска линија 2А, која ће саобраћати на релацији Вуков споменик - Трг Славија - Савски трг - Карађорђева /кружни ток/.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Обнова четири улице: Зашто шине нису на средини улица?

За време извођења радова биће обустављен трамвајски саобраћај у Немањиној улици, у периоду од 7 до 22 часа.

Укидају се стајалишта: „Трг Славија /Немањина/“у оба смера; „Ташмајдан“ у Ресавској улици, у оба смера; „РК Београд“ у оба смера за трамвајске линије.

Успоставља се стајалиште: „ Економски факултет 1“ за линију 2А, 30м испред раскрснице са Улицом Земунски пут у смеру ка Вуковом споменику.

Возила са линије 2А користиће сва постојећа аутобуска стајалишта, као и трамвајско стајалиште „ Економски факултет“ у смеру ка Пристаништу.

Радове ће изводити ОЈ „Електрограђевинска оператива" ЈКП ГСП „Београд", наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације