НЕОДРЖАНИ поласци на линији 703 из Угриноваца ка граду, предуго чекање, али и бес суграђана због тога што поласци на овој линији искачу скоро сваког дана, резултирали су сукобом између возача и путника, који се догодио у суботу око 17 сати. Наводно је интервенисала и полиција.

Како незванично сазнајемо, инцидент се догодио на окретници аутобуса 703 у Угриновцима, пошто поласци у 15.10 и 15.40 нису одржани. Затим се, према причи сведока, појавио трећи аутобус. Ипак, возач, који је требало да крене у 16.10 није хтео да настави вожњу, јер су му врата била у квару. Суграђани наводе да је онда дошло још једно возило, али да тај шофер није хтео да крене са окретнице зато што је испао из реда вожње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ФОТО: Возач претукао путника у аутобусу

- Бесан због тога што нема аутобуса и што оволико чекамо, један од путника почео је да се свађа са возачем, а онда су почели да се физички обрачунавају. Шофер је позвао и своје пријатеље који су претукли човека, а онда побегли аутомобилом - прича путница.

Ипак, из ГСП имају другу причу о овом инциденту. Тврде да је мушкарац старости око 40 година напао возача аутобуса на линији 703 на окретници у Угриновцима, а затим побегао пре доласка полиције.

Из МУП-а нисмо добили информацију о томе шта се тачно догодило на окретници у Угриновцима.


НОВА ВОЗИЛА ИДУ У ЗЕМУН

ДА погон ГСП "Земун" има најлошији возни парк годинама, није тајна. Житељи ове општине зато свакодневно имају проблема са превозом, на који уопште не могу да се ослоне. Тога су свесни и челници градског превозника. Зато је и најављено да ће први контингент нових аутобуса које Град купује бити прослеђен управо овом погону, како би се ситуација на линијама стабилизовала.