БЕОГРАД – Компанија Имлек одазвала се апелу за помоћ који је упутило Свратиште за децу поводом недостатка зимске гардеробе неопходне штићеницима ове установе. Даривањем Моја Кравица пакетића, Имлек је унео дух новогодишњих празника у Свратиште за децу и улепшао крај године најмлађима.

Последње дане у години сви проводимо у празничној атмосфери дарујући поклоне најдражима, па је у складу са тим Имлек одлучио да пружи пажњу онима којима је најпотребнија. Имајући у виду да континуирано спроводи друштвено одговорне активности, посебно бринући о најмлађима, Имлек је обрадовао малишане новогодишњим пакетићима са омиљеним Моја Кравица млеком. Поред тога, како би их припремио за надолазеће зимске чаролије, Имлек је сваком штићенику Свратишта поклонио зимске реквизите попут капа, шалова и рукавица, који су им најпотребнији у надолазећим хладним данима.

„Крај године доноси најлепше радости када се породица и пријатељи окупљају и међусобно дарују, и зато нас посебно радује да ову годину испратимо тако што ћемо увеселити децу која такве тренутке не могу да проведу на исти начин, па своје уточиште проналазе у Свратишту, једином месту у Београду у које деца која живе на улици могу да дођу, ручају и преноће, али и проведу празнике. Имлек већ дуги низ година помаже дечијим институцијама на територији целе Србије, јер за акције које имају за циљ да најмлађим угроженим становницима врате осмех на лице увек има простора“, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.

(ПР)