Паркирана возила блокирала радове

С. Б. М.

02. 11. 2018. у 16:28

Паркирана возила блокирала радове

И тротоари су у веома лошем стању, Фото: С. Милошевић

После замене топловодних цеви, Улица Јанка Катића у Младеновцу неасфалтирана

НИ два месеца пошто су ЈП "Београдске електране" замениле топловодне цеви дуж Улице Јанка Катића у Младеновцу, разрован асфалт у овој прометној саобраћајници није поправљен. Сад Младеновчани с опрезом возе како им точкови не би остали на коловозу.

Део улица је разрован, цеви замењене, а онда затрпан и бетониран. А слоја новог асфалта нигде, већ два месеца. Младеновчани, по навици, овде остављају своја возила јер су ту била исцртана паркинг-места, пазећи притом да не униште точкове.

На питање "Новости" када ће улица бити доведена у ред, из ЈКП "Београд пут" одговарају:


Прочитајте још - Младеновац: Мајстори стижу после 54 године


- Санација терена након изведених радова "Београдских електрана" је у току. Екипе ЈКП "Београд пут" су обавиле радове на асфалтирњу једног дела улице, а преостали део улице биће асфалтиран када се уклоне паркирани аутомобили, чији су власници били благовремено обавештени.

Ипак, остаје нејасно када ће се то догодити, пошто овде сви Младеновчани паркирају аутомобиле, а не само станари из оближњих зграда.

Улица Јанка Катића најпрометнија је улица после Улице краља Петра Првог у Младеновцу. Ипак, тротоари су годинама у лошем стању, пуни рупа и неравнина, па суграђани морају да пазе куда газе. А назнака да ће некада бити поправљени - нема.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Nemanja

02.11.2018. 16:59

U civilizovanom svetu se postave table 7 dana pre pocetka radova ,od pocetne do krajnje tacke izvodjenja radova,od tog do tog datuma,a sva vozila koja se tu nadju u tom vremenu,budu odslepana.

Gagi

02.11.2018. 17:04

Svedoci smo da su u Beogradu takodje zauzete kolovozne trake parkiranim automobilima kojima bi trebao da se odvija neometan saobracaj. Niko od nadleznih drzavnih organa nece da se oglasi o ovoj svojevrsnoj uzurpaciji javne povrsine predvidjene za odvijanje saobracaja. Skoro u svim ulicama jedna kolovozna traka predvidjena za saobracaj je oteta i pretvorena u privatni parking.

analizator

03.11.2018. 15:34

A, da, naravno, sad su neki drugi krivi što Vi niste odmah asfaltirali, već po občaju čekali neki bolji dan...