Нови радови на пијаци Бајлони

Ј. Д.

24. 10. 2018. у 23:59

Замена асфалтних плоча на тржници. Сређивање до друге половине новембра

Нови радови на пијаци Бајлони

Део тезги је дислоциран на други део пијаце Фото Петар Милошевић

ПОСЛЕДЊА фаза реконструкције пијаце Скадарлија почела је протеклог викенда, а радови ће трајати до друге половине новембра. Планирана санација односи се на замену дотрајале асфалтне плоче пијачног платоа који излази на Трг Мире Траиловић. Из ЈКП "Градске пијаце" истичу да ће се радови обављати у складу са временским условима, па је могуће и мање одступање од наведеног рока.

У овом делу пијаце "Бајлони" налазе се тезге на којима се продају производи за кућну хемију и текстил.

- Реконструкција подразумева замену дотрајале асфалтне подлоге, а, уколико се приликом ископа утврде лоше инсталације испод асфалтне подлоге, обавиће се и њихова замена - објашњавају, за "Новости", запосленим у ЈКП "Градске пијаце". - Како би се омогућило свим закупцима да привређују и за време трајања радова, тезге су дислоциране на други део пијаце. Локали, који се налазе са десне стране платоа, несметано обављају своју делатност, с обзиром на то да улази нису оријентисани ка пијачном платоу, већ ка улици.

Пијаца Скадарлија почела је да добија нови изглед почетком 2016. године, када је млечна хала комплетно уређена по највишим стандардима.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације