БГ воз" из Ресника од среде саобраћа само до станице Панчевачки мост уместо до Овче. Без претходног обавештења, најаве о радовима у медијима, "Железнице Србије" одлучиле су, изгледа изненада, да реконструишу леви колосек пруге преко Панчевачког моста.

Путнички возови градске железнице "БГ воз", који саобраћају од Ресника до Овче, од среде возе скраћено, до станице "Панчевачки мост". Возовима на линији Вршац - Београд центар од среде је станица у Крњачи и почетно и долазно стајалиште. Пошто се саобраћај одвија само преко десног колосека, "БГ воз" из Батајнице ка Овчи саобраћа уобичајено.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Нови ред вожње БГ воза збунио путнике


Обавештење о скраћењу линије, искуцано једва видљивим фонтом, промакло је путницима на станицама у Реснику и дуж пруге. Схвативши да воз не наставља даље, сви су били збуњени.

- Нигде нисам видео информацију о скраћењу линије! - прича Мирко С. - Срамота. Безобразлук. Сад морам да чекам скоро цео сат воз из Батајнице за Овчу. И не разумем како тај из Батајнице може да иде до Овче, а овај из Ресника не може?

Како стоји на сајту "Железница", радови на колосеку трајаће до 15. децембра, док на обавештењима пише да ће возови до даљег саобраћати у овом режиму.