Имлек поклонио дечије игралиште на Ади Циганлији

Танјуг

11. 09. 2018. у 15:41

Имлек поклонио дечије игралиште на Ади Циганлији
У оквиру друштвено одговорне акције компаније Имлек, "Моја кравица - Расти срећно", на Ади Циганлији је, у сарадњи са Градом Београдом и ЈП "Ада Циганлија", изграђено дечије игралиште које је у уторак отворено

У оквиру друштвено одговорне акције компаније Имлек, "Моја кравица - Расти срећно", на Ади Циганлији је, у сарадњи са Градом Београдом и ЈП "Ада Циганлија", изграђено дечије игралиште које је у уторак отворено.

Како је речено, Имлек је у оквиру ове велике друштвено одговорне акције, уз подршку локалних самоуправа, до сада усрећио велики број деце у Нишу, Крушевцу, Новом Саду и Бањалуци.

"Велико нам је задовољство што баш у Београду настављамо са друштвено одговорном акцијом 'Расти срећно'. Одлучили смо се за једно од омиљених београдских излетишта Аду Циганлију, коју свакодневно посећује велики број деце. Имајући у виду да су Моја кравица производи међу омиљенима код малишана, драго нам је што ћемо овом акцијом додатно улепшати одрастање наших најмлађих", рекао је Јован Бугарчић из компаније Имлек.

Игралиште на Ади Циганлији испуњава све техничке и безбедносне критеријуме, истакао је он и навео да је жеља компаније Имлек да деца расту здраво и срећно, те да ће због тога и убудуће наставити са оваквим активностима.

Председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић је рекао да су највећа награда за посао који обавља дечији осмеси и срећа.

"Ово игралиште је рађено најквалитетнијим материјалима и испуњава безбедносне стандарде и задовољство ми је што оваквих игралишта у Београду има све више", рекао је и захвалио компанији Имлек што је друштвено одговорна и што сарађује са Градом Београдом на многим пројектима. Навео да су на Ади Циганлији само ове године урађена четири нова игралишта, а у плану је да се ураде још три до краја године.

В.д. директора ЈП "Ада Циганлија" Роберт Ђукић је захвалио Граду Београду што води рачуна о том предузећу, али и компанији Имлек која је, како је рекао, и овог пута показала да је друштвено одговорна.

"Донирала је 'Ади Циганлији' овако лепо дечије игралиште где наши најмлађи суграђани могу да се играју", указао је и додао да је и ЈП "Ада Циганлија" такође друштвено одговорно предузеће и да, кад год је могуће, излази у сусрет најмлађим суграђанима.

Градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић је рекла да је ово игралиште само један у низу пројеката које је Град урадио у сарадњи са компанијом Имлек, те да ће сарадња бити настављена и убудуће.

"Мислим да осмеси деце и њихова игра довољно говоре о томе колико је ово био прави потез и колико смо заједничком акцијом успели да за веома кратко време постигнемо да, уместо некадашње пољане, сада имамо игралиште за децу", рекла је она.

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације