Карамбол код Арене

М. Љ. П.

субота, 17. 06. 2017. у 12:26

Карамбол код Арене

Фото: Танјуг/Биљана Радека

Једна особа лакше је повређена у ланчаном судару који се у суботу, око 12 часова догодио на ауто-путу Београд - Ниш, у близини "Арене", на Новом Београду

ЈЕДНА особа лакше је повређена у ланчаном судару који се у суботу, око 12 часова догодио на ауто-путу Београд - Ниш, у близини "Арене", на Новом Београду. У удесу су учествовала четири возила, а застој је у овом делу града направио велики саобраћајни колапс.

Како је дошло до судара није познато, али се један од возача "закуцао" у аутомобил испред свог који се од силине ударца окренуо за 180 степени и пробио заштитну ограду. У њих су, одмах затим, при великој брзини, ударила још два возила.

У овој незгоди је повређена једна особа која је колима Хитне помоћи превезена у Ургентни центар, где су нам рекли да се, срећом, ради о лакшим повредама.

Пошто је у удесу учествовало више возила, полицијски увиђај је потрајао неколико сати, па су се на овом делу ауто-пута, у правцу ка Нишу створиле велике гужве.

Из Ауто-мото савеза Србије саветују возаче да, услед почетка годишњих одмора и већих гужви на ауто-путу, прилагоде брзину.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације