Преминуо младић који пронађен рањен на Панчевцу

Е. Х.

среда, 24. 08. 2016. у 21:24

Преминуо младић који пронађен рањен на Панчевцу

Џип у којем је пронађен Ибрахими

Елмир Ибрахими нађен тешко рањен и без свести у уторак увече, у аутомобилу "фолксваген туарег". Клечао је са главом на седишту
ЕЛМИР Ибрахими (34) који је пронађен тешко рањен у уторак увече око 21.30 на Панчевачком мосту у смеру ка Београду, у аутомобилу "фолксваген туарег", преминуо је у среду ујутру. Полиција интензивно трага за нападачима, а још није познато ни место где је несрећни мушкарац упуцан.

У "туарегу" који је био заустављен на почетку Панчевачког моста у брзој траци, Ибрахимија су пронашли случајни пролазници који су потом позвали полицију и Хитну помоћ. Затекли су га без свести, како клечи, са главом наслоњеном на седиште.

- На возилу нема оштећења од ватреног оружја. Рањен једним метком у леву страну груди, али још увек присебан, Елмир је сео у аутомобил и упутио се ка болници - рекао нам је извор близак истрази. - У међувремену покушао је да позове породицу. Међутим, до моста је већ изгубио много крви. На питање ко му је то урадио, успео је само да промрмља "не знам".

Лекари су се целе ноћи борили за његов живот, али Елмир је ипак подлегао повредама. У кући породице Ибрахими у Црвенки затекли смо Елмировог ујака. У сузама, затечени, његови најближи чекају било какве информације од полиције.

- Надамо се да је неко нешто видео и да ће пријавити полицији - каже Елмиров ујак. - Требало је да се жени, али ево судбина је то.. Чудно нам је што је сам кренуо по помоћ! Ми чекамо извештај из полиције. Ништа не знамо. Отац треба да му стигне сваког тренутка из села. Мајка и сестра су му под седативима. Брат, са којим ту живи уз родитеље, отишао је у полицију.

Кућа породице Ибрахими Фото П. Митић

Елмир је радио као механичар и изнајмио је један део ауто-сервиса на Зрењанинском путу. Мајстори који су радили поред њега последњи пут су га видели пре два дана када је завршио смену.

- Радио је до 16 сати, тог дана када су пуцали на њега изашао је насмејан и од тада га нисмо видели - присећају се у радионици. - Био је повучен, вредан. Понекада је остајао и до осам увече да ради, највише као механичар и дијагностичар. Причао је о свадби, девојци са којом је био. Јутрос смо видели његовог брата, не зна човек шта их је снашло. Елмир није овде правио проблеме, нити смо ми видели нешто чудно.

Елмирови познаници су схватили да је он убијен, када су чули да је "туарег" пријепољских регистрационих ознака.

- Знали смо онда да је реч о њему. Елмир је дуго био у једном сервису, а потом је почео пре неколико месеци сам да ради - причају у Борчи познаници убијеног мушкарца. - Брат му је полицајац, а наводно су купили тог "туарега" у Котежу за 12.000 евра. Често сам га виђао у пролазу, сви се ми овде знамо. Елмир је био мршав, сув, није изгледао као неко ко би се побио. Али рекли су ми да је умео понекад да потегне нож, као и да је имао неке коцкарске дугове.

САХРАНА У РОДНОМ СЕЛУ

ПОРОДИЦА Елвира Ибрахимија дошла је са Косова и Метохије за време бомбардовања.

- Фини људи, Горанци из околине Призрена, скућили су се ту у Црвенки. Један брат је кренуо на једну страну, други на другу - кажу комшије.

Пореклом су из села Драгаш и тамо ће, наводно, Елмир бити сахрањен, када породица преузме тело.

Коментари (5)

Pedja

24.08.2016. 22:35

Kako li samo nijedna kamera na zgradama,auto putu,kaficima,restoranima,bankama,firmama,pumpama... nije radila kad je S.D. ili ti Milic upravljao sa autom? A ovamo snimak za sex pored BG Arene, moze se videti i nalepnica kad je registrovan auto na soferci! Samo taj dan nijedna jedina kamera nije radila. Do kada da gutamo sve???

Dzexx

25.08.2016. 11:17

@Pedja - Pedja ne znam ko si,sta si,,al svaka cast,lepo napisano,all ipak policija pokusace da ostane slepa