Београд јури Златно срце

Ј. Н.

04. 08. 2016. у 16:11

Престоница на списку градова од којих ће представници Међународног туристичког савеза "Sacen International" изабрати најбољу дестинацију овог дела Европе

Београд јури Златно срце

Главни град Србије има шансу да освоји ласкаво признање

НАША престоница налази се на списку градова од којих ће представници Међународног туристичког савеза "Sacen International" изабрати најбољу дестинацију овог дела Европе и доделити јој признање "Златно туристичко срце". Додела овог признања, али и осталих у различитим категоријама, од спортског туризма до здравственог, најављена је за крај априла следеће година на отварању летње туристичке сезоне у Венецији.

Судећи према изјавама које је председник овог савеза дао медијима, Београд има највише шансе да освоји ласкаву титулу за најбоље континентално туристичко место. У тој трци, престоница се такмичи раме уз раме са градовима југоисточне Европе и Медитерана.

Поменути туристички стручњаци тренутно их обилазе и оцењују. Онај ко заслужи највише оцене према њиховим критеријумима добиће још једно важно признање за најбољу летњу дестинацију у овој години.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације