Папрени закуп у Кнез Михаиловој: Кокице поново 25.000 евра!

В. Радуловић

08. 03. 2016. у 23:59

Папрени закуп у Кнез Михаиловој: Кокице поново 25.000 евра!

Киосци ће бити постављени и у Кнез Михаиловој

Градска општина Стари град расписала је јавни конкурс за тезге и киоске

СЛАДОЛЕЏИЈЕ, кокичари, чистачи ципела и други са радним местом на некој од централних градских улица, мораће добро да уложе у свој бизнис. Општина Стари град објавила је почетне цене по којима ће бити лицитиране атрактивне локације, а због цифре од три милиона динара, колико кошта годишњи закуп места за апарат за кокице у Кнез Михаиловој улици, многима ће се завртети у глави.

"Кокичари" ће бити постављени на 13 локација, а да је овај посао и те како уносан, говори и највиша почетна цена од скоро 25.000 евра за место у Кнез Михаиловој 20. Мало даље, у истој улици, киоск за кокице биће постављен по цени нижој за милион динара.

Највише локација ове године ће, као по обичају, имати власници фрижидера сладоледа. Ледене занимације продаваће се на чак 33 локације. Најскупља је она у централном градском шеталишту - Кнез Михаиловој улици. Почетна цена је вртоглавих 2.000.000 динара, док локације нешто даље од центра (Дунавски кеј, Маршала Бирјузова, Џорџа Вашингтона), коштају "свега" 20.000 динара.

За чистаче ципела резервисане су Македонска и Дечанска улица, па ће они који уредно измирују своје обавезе, а зарађују у канцеларији на отвореном, за годишњи закуп издвојити најмање 12 хиљадарки.


ЈЕДНО МЕСТО И ЗА КЕСТЕНЏИЈУ

И ПОРЕД многобројних "кестенџија" у граду, у понуди локација општине Стари град за продавце кестена и кукуруза обезбеђено је само једно место - Кнез Михаилова и то по почетној цени годишњег закупа од чак милион динара!


ВАГА ЗА МЕРЕЊЕ 12.000 ДИНАРА

ЗАНИМЉИВО је да је место извојено и за ваге за мерење телесне тежине, и то једно, на почетку Кнез Михаилове улице и његов закуп кошта 12.000 динара. За киоск за хот-дог у Сремској улици треба најмање 1.500.000.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Pados

09.03.2016. 01:19

Ovo je skuplje nego u Americi.Treba nahraniti one silne neradnike koji sede po opstinskim kancelarijama.

Strašno sam ljut

09.03.2016. 11:24

Pljačkaši sa predumišljajem! Treba čistači cipela, ulični muzičari, prodavci kokica idr.da Arapima i malom bati sufinansiraju BG na vodi. Zato izađite svi na izbore pa im se "zahvalite" za ovu najavljenu i sve drugde već realizovne pljačke. Drugu priliku nećete imati tako brzo. A do sledeće prilike će nas ove vlasti, ako opstanu na izborima i nastave kao do sada, totalno uništiti.

LOGOS

13.03.2016. 17:49

Идиоти бре,не сме ништа да буде у Кнезу - НИШТА !!! Један модеран киоск и то је то ! Сељачине једне примитивне,правите вашар од најлепше улице у Београду .Само су вам паре важне и да их трпате у ваше смрдљиве гузице ! Уместо да очистите улицу,да поскидате оне залепљене плакате и флајере,да зададите цвеће,да очистите фасаде,ви дозвољавате овај циркус ! Страшно,страшно....