Изборна листа за Београд: Број 15 Српска монархистичка странка Српска слога

В. Н.

петак, 27. 04. 2012. у 22:39

Изборна листа за Београд: Број 15 Српска монархистичка странка Српска слога
На страни грађана и монархије. Без великих обећања. Хоћемо да се о нама чује. Имена нису битна

ОСНОВНА идеја нашег програма су задовољни грађани које ћемо покушати мотивисати својим делима. Желимо да плански и систематично побољшамо инфрастуктуру и административну услугу у нашем граду. Желели бисмо да можемо да обећамо да ћемо саградити још један мост преко Дунава, да ћемо изградити метро, решити проблем паса луталица, смањити стопу незапослености, обезбедити бесплатан градски превоз недељом, али иако тежимо свему овоме, нећемо обмањивати грађане обећањима које нисмо сигурни да ли ћемо моћи да испунимо.

ИМЕНА нису битна. Желимо да нас људи у будућности препознају по делима. Добре ствари није битно ко је урадио већ да их је урадио.

С ОБЗИРОМ на то да се после Другог светског рата први пут на изборима јавно представља странка у чијем имену је јасно препознатљива монархистичка идеологија надамо се да ће грађани увидети квалитет овог система и подржати га. Очекујемо да о нама почне да се прича, да скренемо пажњу јавности како би се до наредних избора схватило да увек постоји још неко решење осим понуђених и да је за неке ствари битна само воља како би се исте поправиле. Не желимо да дајемо прогнозу јер људи на изборима не попуњавају тикет из кладионице већ гласају за своју будућност.

ЛјУБОМИР СИМИЋ * Место рођења: Београд
* Образовање: Виша саобраћајна школа
* Породични статус: ожењен
* До 2000. године био члан СПО, 2001. основао странку Српска слога, која је променила после име у Српска монархистичка странка "Српска слога".
* Основана: 2001. као "Српска слога"
* Лидери: копредседници Лјубомир Симић и Зоран Срдановић
* Седиште странке: Београд, Пљевљанска 2б.
* Политичка позиција: десни центар

С ОБЗИРОМ на то да смо још странка у "развоју" па самим тим и немамо много могућности за финансирање великих и гласних предизборних кампања у којима би обећавали недостижне куле и градове одлучили смо се за скромно представљање странке путем електронских медија. Акценат кампање је на нашој интернет презентацији и оглашавању преко медија.

МОЖЕМО да сарађујемо са свим политичким организацијама које подржавају идеју парламентарне монархије и тежимо истим циљевима.

ИСПРАВКА

НЕНАМЕРНОМ грешком у биографији Александра Антића, првог човека на листи коалиције СПС-ПУПС-ЈС за Београд, наведено је да је он завршио Вишу пољопривредну школу, уместо Економски факултет у Београду. Антић је по струци дипломирани економиста.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације