Радно време за празнике

И. Ј. - Н. В. Б.

четвртак, 01. 04. 2010. у 21:11

Радно време за празнике
 Радно време трговина, банака, пошта и других јавних и приватних установа организовано је током предстојећих Ускршњих празника по посебном режиму

 РАДНО време трговина, банака, пошта и других јавних и приватних установа организовано је током предстојећих Ускршњих празника по посебном режиму. У петак и у понедељак већина ће радити скраћено, док ће у недељу само поједине дежурне установе бити отворене.
"Макси" супермаркети и "Темпо експрес" у петак ће радити до 17 часова, радно време у суботу је уобичајено, у недељу неће радити, док ће у понедељак услуживати муштерије до 18.00 часова. Купци ће у "Темпо" у петак моћи до 18, радно време у суботу је до 22 часа, док ће у понедељак бити отворени два сата дуже.
Продајни објекти "Идее" имаће редовно радно време у петак и суботу, Ускрс је нерадан, док ће у понедељак бити отворени до 19 сати. ТЦ "Ушће" у петак ће радити од 10 до 18 часова. На Велики петак "Делта сити" ће бити на располагању посетиоцима од 10.00 до 18.00 часова.
"СОС маркети Јабука" у петак и суботу раде од 7 до 18 часова, а у понедељак до 20 часова. "Фамилија" малопродајни објекти у петак раде од 7 до 17 часова, у суботу до 22, а у понедељак до 19 часова. Зелене пијаце ће на Велики петак радити уобичајено, Ускрс је нерадан, а у понедељак, суграђанима ће тезге бити приступачне од 6 до 13 часова.
Од петка до 5. априла, дежурна служба хитних интервенција "Градског стамбеног" радиће без прекида. "Паркинг сервис" неће наплаћивати паркирање на уличним паркиралиштима у зонираним деловима града наредна четири дана.
У сервисним службама на градским гробљима организована су дежурства за ускршње празнике, а шалтери на Новом гробљу биће отворени 24 часа и за време празника. На Велики петак и у недељу, неће бити сахрана и испраћаја за кремације на гробљима у саставу ЈКП "Погребне услуге". Сахране ће се уобичајено обављати у суботу и у понедељак.

АПОТЕКЕ И ПОШТЕ
НЕОПХОДНЕ лекове Београђани ће моћи да набаве у апотекама "Свети Сава" у Немањиној 2, "Први мај" у Краља Милана 9, "Богдан Вујошевић" у Гоце Делчева 30, "Земун" у Главној улици 34, "Горњи град" Доктора Ђорђа Ковачевића 27 у Лазаревцу, које ће бити отворене нон-стоп.
У петак, суботу и у понедељак дежураће поште у Савској 2, од 08 до 15 часова, и у тржном центру "Нови Меркатор", од 09 до 19 часова. На Ускрс, од осам до 15 часова, шалтери ће бити отворени у пошти у Савској улици 2.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације