TRADICIONALNA GOLEADA U HOLANDIJI: Čak devet golova je viđeno na dva ovosezonska duela večerašnjih rivala

V.M.

21. 05. 2024. u 08:00

PRVU utakmicu polufinala plej-ofa za Erediviziju odigraće NAK Breda i Emen koji se sastaju na ''Rat Ferleg'' stadionu od 20 časova.

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: Чак девет голова је виђено на два овосезонска дуела вечерашњих ривала

Foto: Profimedia

NAK je regularni deo sezone završio sa četiri vezana meča bez poraza, što mu je bilo dovoljno da se ''ugura'' u plej-of, a očigledno je dobru formu preneo u dogiravanje jer je u četvrtfinalu na dominantan način savladao favorizovanu Rodu.

Domaćin je imao ulogu autsajdera u tom dvomeču, ali ne samo da je prošao dalje, već je upisao dve ubedljive pobede, 3:1 na svom terenu i 5:0 u gostima.

Izabranici Žan Pjera Gastela su na taj način pokazali da se nalaze u odličnoj formi i sigurno je da će Emen znatno više obratiti pažnju na njih od Rode koja ih je evidentno potcenila.

Što se tiče gosta, on je takođe na odličan način završio regularni deo sezone. Vezao je četiri pobede uoči plej-ofa, tako da je u odličnom ritmu dočekao četvrtfinalni obračun sa Dordrehtom.

Viđeni su veoma zanimljivi dueli, a nakon 2:2 u prvoj utakmici, drugi meč je bio dosta ''tvrđi'' i na kraju je presudan bio pogodak Besijena u 88. minutu kojim je Emen prošao dalje ukupnim rezultatom 3:2.

Ono što je karakteristično za obračune večerašnjih rivala to je da igraju utakmice sa velikim brojem golova, a najbolji primer toga videli smo na dva ovosezonska meča.

Na prvom susretu u Bredi, Emen je slavio rezultatom 3:1, dok je nakon toga NAK uzvratio ''uslugu'' pobedom na ''Ude Meredijku'' sa 3:2.

Očigledno je da se mreže tresu u velikom broju kada igraju ovi timovi, tako da bi večeras trebalo da gledamo meč sa dosta pogodaka.

Ono što je dobra vest i za jedne i za druge je to da je zdravstvena situacija dosta dobra u oba tabora, nema značajnjih izostanaka i menadžeri će imati svoje najbolje igrače na raspolaganju.

NAK i Emen su se u svojoj istoriji sastajali osam puta na ''Rat Ferleg'' stadionu, a ono što je impresivno je da samo jednom oba tima nisu postigla bar po jedan gol, kao i to da je igra 3+ bila prolazna na šest od tih osam utakmica, tako da je jasno zašto predlažemo golove na prvoj utakmici ovog, na papiru veoma ujednačenog, polufinalnog dvomeča.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića