NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO MNOGE! Otkrio šta mu je, zapravo, cilj u Ženevi

Novosti online

21. 05. 2024. u 18:48

Novak Đoković se vraća takmičarskom tenisu. I to na neuobičajen način.

НОВАК ЂОКОВИЋ ШОКИРАО МНОГЕ! Открио шта му је, заправо, циљ у Женеви

Tanjug/AP

Prvi put od 2018. može da se desi da na Rolan Garos (koji počinje sledeće sedmice) dođe bez ijedne titule, a iako igra na turniru u Ženevi, kaže da mu trofej nije prioritet.


Naime, Nole tvrdi da mu je glavni cilj da ostvari najmanje jednu pobedu i tako povrati samopouzdanje pred Otvoreno prvenstvo Francuske.

"Osećam se dobro i psihički i fizički, dobro sam radio sa svojim trenerom ove nedelje. Zbog toga sam ovde sa vama, da pobedim barem u jednom meču i povratim samopouzdanje. Zaista se nadam da ću se lepo provesti sa publikom i porodicom, kako bih turniru vratio sve što mi je dao. Želeo bih da se zahvalim organizatorima turnira na dobrodošlici", rekao je Đoković na konferenciji za medije u pomenutom švajcarskom gradu.

Protiv koga to Nole igra?

Podsetimo, Endi Marej  je, kao 75. na ATP listi, izgubio od 85. tenisera sveta, Janika Hanfmana iz Nemačke - konačan rezultat glasio je 7:5, 6:2.

Iako je 36-godišnji Nole, kao jedan od najiskusnijih u "belom sportu", samo četiri godine stariji od Nemca, interesantno - nikada protiv njega nije igrao. Hanfman je imao daleko, daleko manje mečeva u profesionalnoj karijeri, svega 133 do ovog turnira, a Nole je u Ženevu stigao sa učinkom od čak 1.099 pobeda i 218 poraza.

Kada Đoković igra?

Posle silnih problema s kojima su se susreli organizatorio, postalo je (konačno) poznato kada Novak Đoković igra protiv JAnika Hanfmana.

---

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đoković, pratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)