PREDSEDNIK OBILAZI SAJAM U MOSTARU: Vučić se obratio na otvaranju (FOTO/VIDEO)

uživoPREDSEDNIK OBILAZI SAJAM U MOSTARU: Vučić se obratio na otvaranju (FOTO/VIDEO)

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, gde će se obratiti. Vučić će na Sajmu privrede posetiti i paviljon Srbije, gde će biti predstavljeno 26 naših kompanija iz različitih sektora, koji predstavljaju svoju ponudu sa ciljem da dogovore nove poslove i povećaju izvoz u region i šire. Na kraju posete, očekuje se susret predsednika Vučića sa predstavnicima Srba iz Mostara.

16. 04. 2024. u 11:07 >> 12:26

KRAVA

KRAVA

SVE što je godinama urađeno da bi odnosi među državama Zapadnog Balkana postali koliko-toliko korektni, ako je već nerealno da budu i prijateljski, preti da se uzdrma narednih mesec dana.

16. 04. 2024. u 08:26

STOLICA KOJOM PODIŽEMO ULOG: Analiza Novosti - šta bi našoj zemlji značilo mesto nestalne članice SB UN?

STOLICA KOJOM PODIŽEMO ULOG: Analiza "Novosti" - šta bi našoj zemlji značilo mesto nestalne članice SB UN?

BIO bi red da Srbija sedi kao nestalna članica za ovalnim stolom u Savetu bezbednosti UN, s obzirom na to da su ona, ali i Zapadni Balkan, često među temama na Ist Riveru. Predsednik Aleksandar Vučić je najavio da ćemo se i kandidovati za 2026. godinu, ako Generalna skupština UN usvoji rezoluciju o Srebrenici, koja nas etiketira kao genocidan narod, a stolica u SB UN bi nam donela mogućnost da budemo u centru odlučivanja, glasamo, učestvujemo u diskusijama, pa i "trgujemo uticajem".

16. 04. 2024. u 08:17

KLIMAVA PODRŠKA ČETVORKE: Danas sednica PS SE o prijemu tzv. Kosova, lome se Jermeni, Rumuni, Moldavci, Ukrajinci, stvari nam ne idu naruku

KLIMAVA PODRŠKA ČETVORKE: Danas sednica PS SE o prijemu tzv. Kosova, lome se Jermeni, Rumuni, Moldavci, Ukrajinci, stvari nam ne idu naruku

DELEGACIJE Jermenije, Rumunije, Moldavije i Ukrajine još nisu definitivno odlučile kako će glasati, mada je utisak da će njihovi poslanici uglavnom ostati uzdržani ili da se neće izjašnjavati. Zamenica predsedavajuće grupe EPP - Evropske narodne partije Mari Kristin Daloz složila se sa našim poslanicima da su procedure u vezi sa prijemom lažne države Kosovo u Savet Evrope prekršene. U korist Srbije, govorio je predstavnik Mađarske i gotovo je izvesno da će poslanici ove susedne zemlje glasati protiv prijema.

16. 04. 2024. u 08:14