UDRUŽENjE Wild Serbia iz Valjeva organizuje vikende prepune avantura i adrenalina na Uvcu, Drini i kanjonu Tribe. Učesnici mogu da uživaju u vožnji kajakom brzacima planinskih reka, oprobaju se u speleološkim avanturama u kanjonu Tribe, inače najekstremnijem u Srbiji!

Već naredne subote i nedelje ljubitelji avanture i netaknute prirode moći će da uživaju u jedinstvenoj vožnji kajakom kroz kanjon reke Uvac, u ušačkom pećinskom sistemu, četiri kilometra dugim kanalima neuređene pećine, u stilu prave ekspedicije!

Za subotu, 13. jul zakazana je, kako organizatori najavljuju, najlepša vožnja kajakom u Srbiji, rekom Drinom. Sutradan, u nedelju, sledi Tribe kanjoning avantura.

- Tribe kanjoning je najekstremnija avantura koja se trenutno organizuje u Srbiji i to za učesnike bez prethodnog iskustva - kaže Ivan Nastić iz udruženja Wild Serbia. - Pre samog ulaska u kanjon, sledi kratka obuka, učesnici oblače ronilačku opremu, šlemove, ekipa kreće niz vodopad, silazi se u kanjon koji se sužava... Vikend avanture najbolji su način za odmor od gradske vreve, napornog posla, oslobađanje od stresa...