ZAHVALjUJUĆI pomoći Vlade Republike Srbije Zavod za javno zdravlje Kosovska Mitrovica dobio je najsavremeniji aparat za analizu vode, zemljišta, vazduha, predmeta za opštu upotrebu kao i hrane biljnog i životinjskog porekla.

Atomski apsorpcioni spektro-fotometar, vredan oko osam miliona dinara, uručili su pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Goran Rakić.

- Uručili smo najmoderniji aparat za sanitarnu hemiju, vredan oko 8 miliona dinara, kao i dva nova vozila.

Pročitajte još - Hala sportova na severu Kosovske Mitrovice posle dve decenije

Uskoro stiže i treće vozilo, ali to neće biti kraj. Nastavićemo da podržavamo sve naše institucije na severu pokrajine i veoma nam je važno da te institucije budu u sigurnim rukama - rekao je Jović i još jednom pozvao građane da „podrže jedine ljude koje Vlada Srbije prepoznaje kao jedine pouzdane partnere, a to su kandidati Srpske liste“.

Foto I. Radulović

Na veoma vrednoj donaciji zahvlanost je u svoje i ime svojih zaposlenih preneo direktor Zavoda prof. dr Miloš Mirković koji je pozvao sve građane severne Mitrovice i radnike „da izađu u nedelju na izbore i glasaju za Gorana Rakića“.