SAMO pukom srećom, u petak uveče, na Mišeluku je izbegnuta veća tragedija, kada je vozač, za koga se ispostavilo da je bio pijan, uleteo među ljude i automobile koji su se tu nalazili. Trojica mladića su, međutim, zadobila lakše povrede, ali Služba hitne pomoći nije imala potrebe da interveniše.

Pročitajte još: IZBEGNUTA TRAGEDIJA KOD PIROTA: Vozač spasao putnike pre nego što je vatra progutala autobus (FOTO)


Po saznanjima “Novosti”, u petak nešto pre 22 sata, vozač S. P. (22) iz Novog Sada je u alkoholisanom stanju, prednjim delom udario u dva parkirana automobila. Vozila su se, posle toga odbila, a tom prilikom su lakše povređeni Novosađani M. S. (37), M. B. (22), u čija je kola vozač udario. Lakše povrede je zadobio i N. B. (28), takođe iz Novog Sada.

Ova trojica mladića su se nalazila van automobila kada je vozač S. P. uleteo među okupljene, i oni su u ovoj saobraćajnoj nesreći povređeni kao pešaci. Videvši vozača bez kontrole, mnogi su uspeli da se spasu sklanjajući mu se s puta, bežeći u stranu. Po izjavama pojedinih očevidaca, vozač koji je uleteo među okupljene, bio je vidno pod uticajem alkohola.Vozač bez dozvole udarao redom FOTO: Nsuživo

Policija je brzo stigla na Mišeluk i privela vozača, jer se alkotestiranjem utvrdilo da je imao 1,41 promil alkohola u krvi, te je odveden na trežnjenje. Pored toga, S. P. je, kako se ispostavilo, za volanom bio iako nema vozačku dozvolu.