Fudbaleri Vojvodine su u sredu pobedili Radnik iz Bijeljine sa 3:0 (1:0). Novosađani su nastupili sa dva tima. Vođstvo domaćinu doneo je najmlađi igrač, Vuk Mitošević u 41. minutu meča, kada je efektnim potezom povratnu loptu Ilića poslao na cilj. Prvotimci su imali još nekoliko izglednih prilika ali je šut Giorgija Merebašvilija u 31. minutu zaustavila prečka.

U drugom poluvremenu kada su igrali rezervisti, istakao se Nemanja Bilbija, „špic“ Novosađana koji je bio precizan dva puta. U 61. minutu posle duplog pasa sa Tumbasevićem matirao je Saboa prvi put, a 10 minuta pre kraja, efektnim udarcem glavom završio akciju Novakovića i Kataija za konačnih 3:0.

Generalnu probu Vojvodina će imati 19. februara kada će gostovati u Temišvaru, rumunskom prvoligašu Politehnika.

STRELCI: Mitošević 41. i Bilbija 61. i 80. minutu. Igralište fudbalskog centra „Vujadin Boškov“. Gledalaca: 300. Sudija: Mažić (Vrbas).
VOJVODINA: Brkić - Stevanović, Mojsov, Trajković, Pavlović - Mitošević, Medojević, Lazetić, Merebašvili - Oumaru, Ilić. Igrali su još: Lazović, Vulićević, Nestorović, Ađuru, Slobodan Novaković, Tumbasević, Katai, Bilbija, Jao, Saladin, Seničanin i Slijepčević.
RADNIK: Sabo - Krsmanović, Jovanović, Sapanjoš, Jeftić - Ostojić, Lazić, Pavić, Pavlović - Vujić, Bojić.