VELIKI incident u petak na treningu fudbalera Crvene zvezde. Pred sam njegov početak, grupa od dvadesetak mladića naoružanih bejzbol palicama, kamenjem i ko zna čime još, uletela je ispred svlačionica želeći da se fizički obračuna sa igračima.
Samo hrabra intervencija dvojice momaka iz obezbeđenja, koji su stali na vrata, sprečila je huligane da uđu i napadnu fudbalere. Kada su videli da ne mogu da stignu do svlačionica, izgrednici su počeli da palicama i kamenjem lupaju automobile igrača i stručnog štaba koji su bili parkirani ispred.
Vandali su se skoro pet minuta iživljavali, demolirajući četvorotočkaše crveno-belih. Bili su maskirani, preko glava su imali fantomke, ali su na njima, navodno, bila primetna obeležja Partizana i Rada. Kada su završili, pobegli su u pravcu Autokomande, na sporedni ulaz pomoćnog terena na koji su inače i ušli.
Sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Vojislav Lalatović potvrdio je da je bilo incidenta, ali ništa više od toga nije mogao da kaže.
- Tek sam kupio auto i već su ga uništili - rekao nam je jedan od fudbalera Crvene zvezde kada je saznao šta se dogodilo.
Pola sata posle incidenta stigla je i policija koja je izvršila uviđaj.