Danilo Ikodinović u naredne dve godine igraće za Jadran iz Herceg Novog. Jedan od naših najboljih vaterpolista u ponedeljak je potpisao za trofejni crnogorski klub, koji je već vratio i svog nekadašnjeg kapitena Vladimira Gojkovića.
- Dogovorili smo se vrlo brzo. Danilo je zadovoljan što dolazi kod nas, a mi što smo angažovali vrhunskog igrača - ističe u telefonskom razgovoru direktor Jadrana Boro Mračević.
Novljani žele da stvore jak klub. Na Škveru će uskoro početi izgranja novog bazena, koji bi trebalo da bude završen najkasnije za dve godine. Uspeli su i da zadrže selektora Crne Gore Petra Porobića...
- Da li ćemo još nekog angažovati u ovom trenutku, ne mogu da kažem. Sigurno je da ćemo revidirati ugovore sa nekim igračima, koji ove sezone nisu zadovoljili - kaže Mračević.
U Partizanu ne kriju želju da dovedu najboljeg crnogorskog vaterpolistu Aleksandra Ivovića.
- To je normalno za veliki klub. I mi isto želimo. Samo što Ivoviću ističe ugovor dogodine, a već smo mu ponudili da produžimo saradnju na još dve sezone - naglašava Mračević.
Nekadašnji predsednik VSJ kaže i da je Jadran odustao od Nikole Rađena.
- Mi smo sa Rađenom potpisali sporazum po kojem on dolazi kod nas kada mu istekne ugovor i ukoliko se sa tim saglasi i Partizan. Kako su se oni dogovorili, mi smo se povukli - tvrdi Mračević.


FILIPOVIĆ U STUDENTU
FILIP Filipović od juče trenira sa vaterpolistima Studenta. Levorukom vaterpolisti, koji je u subotu drugi put ove sezone odstranjen iz prvog tima, šef stručnog štaba Partizana Rajfajzen Dejan Udovičić saopštio je da se seli kod Nenada Vasilevskog, koji je zadužen za drugi tim crno-belih.
Neprikosnoveni vladari srpskog vaterpola sinoć su igrali sa Vojvodinom, a uoči meča održan je i sastanak Upravnog odbora, koji je trebalo da odredi kaznu Filipoviću.