Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић оценио је данас да ће његова екипа на фајнал-сиксу Светског првенства играти са знатно више мотива и енергије, него што је то био случај у последње две утакмице.

"Мислим да нисмо имали кризу игре, у том смислу да смо пали у форми, него једноставно, што је исто врло лоше, мотив није био на оном нивоу на ком је био док нисмо обезбедили пролаз на фајнал-сикс. Очекујем знатно мотивисанију екупу него у претходном мечу против Јапана", рекао је Терзић.

Србија ће сутра у Нагоји од 12.20 по средњеевропском времену играти против Јапана у првој утакмици Групе Г Светског првенства.

Прочитајте још: Ана Бјелица за "Новости": Порази су добра школа

"Играћемо комплетни и Тијана (Бошковић) је данас тренирала. Надам се да ће резултат бити другачији него што је то био случај прошли пут против Јапана", рекао је он.

Репрезентативка Тијана Малешевић је истакла да екипа у добром расположењу дочекује меч против Јапана, као и да ће пружити свој максимум.

"Знамо добро Јапан, знамо шта да очекујемо. Свесне смо грешака из претходног дуела с њима. Сутра очекујем тежу утакмицу него што је то било, с обзиром на то да ће трибине бити пуне. Спремне смо, сигурна сам да ћемо приказати добру игру, бољу него у претходна два дуела", рекла је Малешевићева.

Прочитајте још: БИО ЈЕ ВЕЛИКИ ЧОВЕК И ТРЕНЕР: Пријатељи и колеге опростили се од Лазара Гроздановића