СРАМНИ напади, вређања, пљување играча и руководства Црвене звезде, улазак и бацање разних предмета на паркет и физички напади... коштали су Будућност, како је наш лист први објавио, пражњења прва три реда у дворани "Морача" и склањања столица постављених уз сам терен за вечаршњу, четврту утакмицу финала АБА лиге. А, како "Новости" незванично сазнају, Подгоричани ће морати да плате и новчану казну од чак 22.000 евра.

Трећи меч два тима обиловао је испадима. Кошаркаши Звезде вређани су чак и на терену док су се загревали, челници клуба задобили су повреде главе после убацивања тврдих предмета, док је физички нападнут и један навијач црвено-белих одмах иза клупе београдског тима.

Подсетимо, у дивљачком атаку на црвено-беле у Подгорици, осим хулигана из навијачке групе "Варвари", учествовао је и Амар Нухоџић, син министра унутрашњих послова Црне Горе Мевлудина Нухоџића!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Огласила се и Будућност: Извињавамо се власницима улазница због смањеног капацитета

Тај шокантан детаљ открили су и снимци на друштвеним мрежама, на којима се јасно види како Нухоџић са више навијача Будућности улази на паркет, пљује и вређа играче из Београда.

Како се на снимцима види, нико од надлежних, ни судије, али ни редари нису реаговао на његово понашање, као ни на нападе других навијача, па је министров син остао у првим редовима дворане "Морача" до краја меча.

Такође, на друштвеним мрежама појавили су се и снимци из "Мораче" на којима се види како навијача Звезде удара припадник МУП Црне Горе Марко Лазовић, у кожној јакни, син Зорана Лазовића, бившег високог функционера за безбедност и човека који је био изузетно близак председнику Црне Горе Милу Ђукановићу...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Казна за Будућност – празне „Морачу“!

ЕНИС: И МЕНЕ СУ ПЉУВАЛИ

ДИЛАН Енис, бивши кошаркаш Црвене звезде, огласио се на "Твитеру" поводом инцидената у "Морачи" током трећег меча финала, подсећајући се прошлогодишњих дуела са "ђетићима".

- Био сам пљунут у овој дворани током загревања, па сам морао да се истежем на средини терена. Онда сам пљуван сваког пута када бих устао са клупе да прославим кош свог тима. Морао сам да држим пешкир на глави током целе утакмице - написао је Канађанин, уз пропратни видео из "Мораче".