Подгорица- Први човек КК Будућност из Подгорице, Драган Бокан, оптужио је колегу Небојшу Човића да је "делегирао" позивање на линч и вербално насиље од стране педесетак екстремних навијача иза клупе актуелног шампиона АБА лиге, који су, како вели Бокан, били задужени за вређање, понижавање, гађање, пљување, гурање играча у тунелу, уношење нервозе и стварање психолошког притиска.

- Честитке Црвеној звезди на заслуженој победи, без обзира на неспортску атмосферу која је владала на утакмици и шиканирање кроз које је наш клуб прошао. Човића и његову породицу познајем годинама, а он подстиче и утиче у скандирању против мене, наводи у обраћању јавности Бокан, додајући да је управо сам Човић највише понижен.

- Дошао сам до закључка, наставља Бокан, да између нас постоји велика и суштинска разлика. Ја дајем кошарци, а он узима од ње. Ја улажем у наш клуб, а у његовом случају је другачије- егзистенција њега и његове породице директно зависе од клуба и ми се не можемо упоредити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗВЕЗДА ОДГОВОРИЛА ТРЕНЕРУ БУДУЋНОСТИ: Промашена тема и опасне тезе господина Репеше

У сусрет новој, трећој финалној утакмици, Бокан истиче да је атмосфера наелектрисана.

- Дешавања у Пиониру су нам додатно отежала организацију меча, јер су навијачи Будућности веома изритирани.О разлозима провокација које ми упућује Небојша Човић, он и ја ћемо разговарали приликом заседања Скупштине АБА лиге, поручује Бокан.