Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је данашњи меч и победа против Астане можда и најбоље издање црно-белих које је он видео.

"Играчи су данас апсолутно испунили све што смо очекивали, чак и више. Наша стара бољка нас је опет на крају коштала нерава, требало је много раније да завршимо утакмицу, имали смо безброј шанси, али добро...", рекао је Милошевић за Радио-телевизију Србије.

"Мислим да морамо бити задовољни. Ја први, а и сви навијачи, јер је данас можда било најбоље издање које сам ја видео. Ово је јако тежак терен за игру, тежак противник. Није лако оваквом противнику створити седам, осам, десет чистих шанси. Све честитке момцима", рекао је Милошевић.

Фудбалери Партизана победили су данас у Нур Султану екипу Астане са 2:1, у утакмици другог кола Групе Л Лиге Европа.

И поред добре игре своје екипе, Милошевић је у неколико наврата био нервозан поред клупе.

"То су сад већ детаљи које ми видимо са клупе и кад добро иде. Отворили смо добро утакмицу, имали смо више од игре, али ти неки детаљи нас обично коштају. Данас нас је један детаљ коштао да уђемо у завршницу нервозно и да стрепимо код готове утакмице. Зато се некад нервирам јер знам да ова екипа може још боље", рекао је Милошевић.

Упитан шта ће рећи играчима после меча, Милошевић је казао: "Сад нема озбиљне приче".

"Ово је једино време у фудбалу, ових сат-два после утакмице кад их треба пустити да уживају ако су то заслужили, а овај пут јесу", рекао је Милошевић.