Бањалука - “Јој да смо још само победили. Онда би био још више срећан. Мада добар је и бод. Пролазимо сигурно групу”, каже за “Новости” Никола Петровић(14) из Школе фудбала “Младост” Гламочани-Лакташи који је са својих 85 другара био на утакмици Партизана и Алкамара.


- Навијали смо стално, али шта ћете неће лопта у гол па неће. Свима нам је жао што нисмо победили. И без победе било нам супер на стадиону - прича искусно Никола.


О путу и угођају на стадиону каже да је све било најбоље и како се пожелето може.


- Имали смо сендвиче, сокове , слаткише, заставице, ма све што пожелимо. Било нам је супер. Надам се да смо нашим навијањем помогли играчима кад им је било тешко после гола - поручује Никола.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: УСПОМЕНА ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Краљевачки малишани задовољни гостовањем у Београду


Његов другар Огњен Милановић(12) каже да једва чека поново да иде на утакмицу Партизана јер је како и сам каже “тешки” Партизановац.


- Нисам ока склопио. Навијали смо стално. Певали и галамили. Биће наш Партизан још бољи - прича Огњен.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Марка: Деца широм Србије дала подршку Партизану


Миленкo Петровић, тренер у Школи фудбала Младост, каже да су родитељи звали цели дан и да кажу да су се деца провела изванредно.


- Партизан је показао због чега је велики клуб. Угопстити преко 20.000 деца, то могу само највећи. Хвала ФК Партизан на свему и како су нас примили и како су се понели према свој деци како из Републике Српске тако и из других крајева - каже Миленко Петровић.