МИРИСАЛО је данас у Лимбушу на непријатан пораз Партизана, јурили су Милошевићеви пулени заостатак од два гола против мађарскогдруголигаша Пакшија и на крају успели утакмицу да приведу крају са колико, толико задовољавајућим исходом - 2:2 (2:0).


Црно-бели су ти који су у већем делу утакмице контролисали дешавања на терену и константно претили Мађарима, али је једноставност и прецизност фудбалера Пакшија у нападу све до финиша претила да донесе изненађујућрезултат.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: СТОЈКОВИЋ ЗА ФОРМИРАЊЕ РЕГИОНАЛНЕ ЛИГЕ: Бивша Југа, будућа срећа


Партизан је утакмицу почео у саставу Стојковић, Милетић, С.Павловић, Динга, Урошевић, Здјелар, Смиљанић, Сума, Лутовац, Ивановић, Ожеговић, а у наставку су шансу добили још Поповић, Остојић, Вујачић, Пешукић, Шћекић, Ф.Стевановић, Садик, Л.Павловић, Јовановић и Милосављевић.


Пакши је повео у 30. минуту голом Папа главом после корнера, а и друга конкретна акција мађарског тима је донела нову капитулацију Стојковића и то у последњим тренуцима првог полувремена.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВОГ СУМУ: Фудбалери из Африке би у новој сезони могли да гурају “ваљак”


Бројне измене у наставку су убрзале игру Милошевићевог тима, па је Сума већ у 52.минуту на пас Садика преполовио предност ривала. Да учинак у Словенији не буде половичан (две победе и два пораза) постарао се искусни штопер Бојан Остојић који је после корнера и гужве у шеснаестерцу Пакшија сместио лопту у мрежу у 83.минуту.