Репрезентативац Србије Дарко Лазовић рекао је да је његова екипа одиграла добру утакмицу у Лисабону и да је најважније то што није изгубила од Португалије у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.


- Најважније је да смо остварили позитиван резултат и да нисмо изгубили против једне добре репрезентације, о њима не треба трошити речи, прваци су Европе. Одиграли смо добру утакмицу тактички, добро смо стајали дефанзивно и у пар напада смо их угрозили. Можемо да будемо задовољни, имали су и они доста шанси, имали смо среће, али смо ту срећу и заслужили - рекао је Лазовић новинарима.

Прочитајте још Тадић: Битан бод, Марчињак је судио одлично

Фудбалери Србије одиграли су у Лисабону нерешено 1:1 против Португалије, у другом колу квалификација за Европско првенство 2020. године. Упитан да ли му је лакнуло када је најбољи играч Португалаца Кристијано Роналдо због повреде изашао из игре, Лазовић је рекао да о томе није размишљао.

- Нисам тако размишљао, у том тренутку смо водили 1:0 и нисам размишљао о њему као о појединцу. Он је један од најбољих играча на свету, али имају они много квалитетних играча који су ушли и одиграли добро. Најважније је да идемо кући непоражени - додао је Лазовић.

Прочитајте још Крстајић: Србија треба да буде поносна на ове момке

Фудбалер Ђенове је рекао да нема лаких противника у квалификацијама, као и да верује да његова екипа може да оствари циљ и после 20 година пласира се на Европско првенство, ако у сваку наредну утакмицу уђе као у дуеле са Немачком и Португалијом.