НЕМА хаоса у Партизану, нити ће га бити! То је закључак Управног одбора клуба који је седмој сили после двочасовног састанка у Земунелу пренео председник Милорад Вучелић. Он сматра да руководство црно-белих поседује потребну снагу и енергију да изађе на крај са проблемима који су кулминирали оставкама спортског директора Ивице Илиева и шефа струке Зорана Мирковића.


- Усвојили смо оставке Илиева и Мирковића и одали им признање за све што су урадили у нади да ће увек бити спремни да се одазову и помогну клубу. Такођеприхватили смо два нова спонзорска уговора са Телекомом и Дунав осигурањем.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: МИРКОВИЋ ОТКРИО РАЗЛОГЕ ОСТАВКЕ: Свако носи свој терет


Вучелић тврди да финансије нису проблем у мери у којој се представља у делу јавности.


-Играчима су исплаћене децембарске и јануарске плате, а у радној заједници плате иду месец за месец. Имамо кризу резултата која нас све боли, али да је хаос у клубу то је ноторна лаж. Неприхватљиве су и оцене да Партизан нема квалитетне играче. Имамо толико репрезентативаца и нормално је да имамо много поверења у њих.


Први човек клуба је затим говорио о проблемима са којима се челници Партизана сусрећу.


-Управни одбор се ниједном није умешао у састав тима, никада. Партизан пре 2015. није имао спонзора, данас их има неколико. Уложили смо преко милион и по аутобусе,терен у Земунелу, блатушу. Преко 10 милиона је плаћено за дуговања играчима још из 2010. Сви дугови су оверени од две ревизорске куће, установљено је да их има још седам милиона поред оних 15. Прошли смо све инспекције УЕФА за лиценцу. То су чињенице.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лазетић на клупи Партизана против Напретка


На састанку управе није било приче ни о наследнику Зорана Мирковића, ни о новом спортском директору.


- Ни незванично, ни званично нисам разговарао са било којим тренером. И нећу пре недеље, будите сигурни - закључио је Вучелић.