Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, pošto je danas u nastavku meča osmine finala savladao Bugarina Grigora Dimitrova 2:6, 6:3, 6:4.

Meč je prekinut noćas zbog kiše pri vođstvu srpskog asa 2:1 u trećem setu.

Đoković će ponovo na teren kasnije večeras, a rival u borbi za polufinale biće mu Kanađanin Miloš Raonić.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.

19:23 - NOVAK ODLIČAN U NASTAVKU

Novak odlično kreće u nastavku. Srbin je više nego lako stigao do 40:0. Bugarin je samo statirao, a Đoković nastavio da pleše na terenu u Sinsinatiju za potvrdu brejka u trećem setu.

19:27 - DIMITROV OSTAJE U MEČU

Đoković uzima prvi poen i na servis Dimitrova, ali onda naredna tri idu u korist Bugarina, koji na kraju ipak osvaja gem i ostaje u meču. Međutim, Novak i dalje ima brejk prednosti,

19:32 - ĐOKOVIĆ SIGURAN NA SERVISU

Nastavlja Novak sa dobrom partijom i pored toga što je Dimitrov imao 0:15 Srbin je zategao prvi servis i došo još korak bliže četvrtfinalu Sinsinatija.

19:35 - BUGARIN DRŽI PRIKLjUČAK

Oba igrača sigurni na svoj servis u današnjem meču, ali to je ritam koji odgovara Đokoviću. Grigor je lagano došao do 3:4 u trećem setu.

19:40 - ĐOKOVIĆ SPASAO BREJK LOPTU I OSVOJIO GEM

Prvi teži servis gem Đokovića. Dimitrov dolazi do brejk lopte - 30:40. Novak sjajno servira i ne dozvoljava rivalu da se vrati u meč. Dimitrov posle toga pravi veliku grešku i Srbin uzima još jedan gem. Uz to Nole je dobio i opomenu za odugovlačenje igre.

19:46 - BUGARIN UZIMA GEM, NOVAK SERVIRA ZA MEČ

Bugarin dolazi do 40:15, a onda odličan ritern Đokovića, koji ne želi da preda ni ovaj servis gem Dimitrova. Međutim Grigor ipak uzima gem, a Novak će servirati za plasman u četvrtfinale.

19:50 - NOVAK RUTINSKI U ČETVRTFINALU

Đoković odlično počinje servis gem za četvrtfinale Sinsinatija. Osvaja jedan lak poen, pa sledeći krade Bugarinu i onda tri meč lopte za Srbina. Novak ne koristi prvu, ali drugu da i ide među osman najboljih.