KUM na svadbi, gost na "Malom dnevniku", degustator hrane u kuhinji novog restorana, treninzi u teretani i na terenu, uživanje uz suprugu i dete, odlasci u pozorište... Sve je to bilo na programu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića tokom proteklih par dana u Beogradu.

- Bio sam na snimanju "Malog dnevnika" na RTS. Kakva ozbiljna pitanja, kakva priprema, kakav pritisak pred snimanje. Uživancija sa našim sjajnim klincima. Volim vas - napisao je Đoković na društvenim mrežama.

"Instagram", "Tviter" i "Fejsbuk" su bili puni njegovih fotografija gde god da se pojavio. Kačili su ih brojni fanovi, kako bi se pohvalili da su sreli Novaka. "Curili" su snimci sa venčanja Nevena Markovića u TC "Stadion" na Voždovcu, kuvari iz restorana "Savanova" su se slikali sa njim, stizale su i Đokovićeve slike iz "Perović fitnes akademije" sa raznih trenažera.

Naš as je gledao predstavu u Narodnom pozorištu, a zatim je išao i u Dom omladine, da uživa u "Čikaškim perverzijama". Svuda se susretao sa navijačima, koji su mu "upadali" u kadrove i na terenu, u sali, gde je radio na kondiciji. Za svakog je imao vremena i strpljenja...

Novak ostaje u Beogradu još nekoliko dana, a onda odlazi u Dubai, na ATP turnir serije 500