Trener Miroslav Nikolić ponovo ima klubski angažman. Iskusni stručnjak postigao je dogovor sa novosadskom Vojvodinom i, svestan da kasni jer je sezona uveliko počela, ne skriva da želi da vrati klub gde mu je mesto.


"Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, pa želim da nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, krenemo da gradimo tim kadar za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", rekao je za Nikolić za novosadski „Dnevnik“.


Kako se navodi, ostaje još da se dogovore detalji saradnje, a ugovor sa Nikolićem će verovatno biti potpisan na četiri godine.


U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri, bio je trener Budućnosti, Hemofarma, Apolona, Radničkog, Crvene zvezde i Partizana, a poslednji angažman imao je u Dinamiku.


Kao selektor reprezentacije Srbije do 19 godina 2007. godine osovojio je zlato na Svetsko prvenstvo u Novom Sadu, a do skoro je bio asistent Aleksandru Đorđeviću.