Košarkaši Crvene zvezde u  petak od 19.00 časova imaju drugu "meč" loptu u Podgorici za titulu šampiona regionalne ABA lige i Evroligu

- Sigurno će biti jedna teška utakmica, ono što moramo da promenimo u odnosu na prošlu utakmicu je to da moramo da odigramo svih 40 minuta, nije dovoljno jedno poluvreme. Moramo da sprečimo kontranapade Budućnosti, tu su napravili ogromnu prednost. U ovakvim utakmicama mora da se igra i odbrana i napad. Loše smo odigrali treću i poslednju četvrtinu, odbrana nije bila toliko loša, ali napad nije funkcionisao, mora da bude bolji protok lopte u napadu. Moramo da budemo fokusirani samo na teren i da se bavimo svojim poslom- rekao je Milan Tomić.

Mladi bek crveno-belih Dejan Davidovac je istakao timski duh u teškim trenucimana ne baš prijatnom gostovanju u Podgorici.

- Odigrali smo lošu utakmicu napadački, očekuje nas teška utakmica, kao što je bila i svaka do sada, ali očekujemo pobedu. Presudna će biti koncentracija na košarku, pre svega. Pritisak jeste veliki, ali mi smo tim i pritisak ćemo podeliti. Nedostaju nam povređeni igrači, ali to je sastavni deo košarke. Svi smo videli kako je sve izgledalo u trećem meču, još jednom kažem, idemo na pobedu- rekao je Davidovac.