Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da njegova ekipa neće kalkulisati protiv Mege uprkos tome što je odavno obezbedila prvo mesto na tabeli.

- Očekuje nas utakmica protiv dobre, ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala i tokom ovogodišnjeg takmičenja. Sa druge strane, imali smo vremena da dobro treniramo, da se osvežimo tokom nedelje i pripremamo za ono što sledi. Da ne želimo nikakve kalkulacije, iako smo odavno obezbedili prvo mesto, pokazali smo i u prethodnim kolima, pa ni sada neće biti drugačije. Želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu, jer se pobedama pravi najbolja atmosfera za ono što sledi, a to je plej-of - rekao je Tomić u najavi utakmice.

Zvezda će u subotu od 19.00 dočekati Megu u poslednjem, 24. kolu ligaškog dela ABA lige.

Dejan Davidovac je bio saglasan sa trenerom.

- Već dobro znamo ekipu Mege, mlad, rastrčan i kvalitetan tim. Ostali su bez Bitadzea tokom lige, ali su održali kvalitet, i ovu utakmicu ne želimo da shvatimo olako, i pored toga što smo već obezbedili prvo mesto. Svesni smo da su pobede najbolji put da se na pravi način uđe u plej-of i ono glavno što nas čeka. Naravno da nam prisustvo navijača u velikom broju prija, i zato ih pozivam da dođu i pruže podršku ekipi, posebno sada u najvažijem delu sezone - kazao je Davidovac.